Utöver köpvillkor gäller även vår integritetspolicy.

Köpvillkor och info

Vi tillämpar såväl Konsumentköplagen som Distansavtalslagen. Information om Konsumentköplagen och Distansavtalslagen hittas på Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se).
För att vara kund hos oss måste du vara myndig, minst 18år, eller ha målsmans medgivande.

Priser:

Alla Priser på denna sida är inklusive moms. Målet är att priser skall uppdateras frekvent och alltid vara aktuella. Vi reserverar oss för prisförändringar som tillkommit i efterhand eller felaktig information påverkad av tekniska eller mänskliga fel.
Vi reserverar oss även för bilder där det kan finnas fler produkter på samma bild, vi skriver tydligt i produktens beskrivning om det är något mer utöver just den produkten som ingår.

Leveranser & Leveranstider:

Leverans inom Sverige sker med DHL.

Finns produkten i lager så packas och skickas den normalt samma dag eller dagen efter. För beställning efter 14,00 skickas den vanligtvis påföljande vardag. Leveranstiden är normalt 1-3 dagar inom Sverige till närmaste ombud, men vi reserverar oss för händelser som vi inte kan styra över som fördröjer leveranstiden. När varorna nått ombudet får ni en avisering via sms eller mejl.

Frakter:

Frakt tillkommer på alla priser med 69kr.

Betalning:

Ert köp sker via Klarna Checkout och du kan välja mellan faktura, kortbetalning och direktbetalning. Inga avgifter tillkommer. Vid köp anger ni ert personnummer och en kreditupplysning görs direkt online. Allt sker över en säker anslutning via Klarna. Kredittiden för köp vid fakturabetalning är 14 dagar från det att fakturan skickas ut i samband med leveransen. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras dröjsmålsränta från förfallodagen och vid eventuell påminnelse debiteras en lagstadgad påminnelseavgift.

All hantering kring betalning sköts av Klarna (www.klarna.com). Vid frågor om din faktura, kontakta klarna på 08-120 120 10.

1. Faktura – Varorna skickas mot faktura – 14 dagar. Mer information på http://www.faktureramig.se.Faktura -14 dagar erbjuds till alla privatpersoner och företag efter godkänd kreditstatus online. Faktura respektive leverans endast enligt  adressuppgifter från folkbokföringsregistret som hämtas automatiskt.

2. Betala med ditt VISA/Mastercard eller Eurocard via DIBS. Högsta säkerhet med 3D-secure, SSL och PCI certifierad betalväxel.

Säkerhet kortbetalning:
Vårt kortbetalningssystem använder den absolut senaste teknologin för att skydda dina kreditkort och lämnar inte ut någon information till någon annan. Vi använder oss av Verified by Visa och MasterCard SecureCode som är en global säkerhetsstandard, framtagen av VISA och MasterCard för betalningar över Internet. Överföringen av uppgifter sker med en SSL-säkrad anslutning. Det innebär att ingen obehörig kan se dina kortuppgifter. När du betalar med kreditkort hanteras betalningen av vår betalväxel DIBS ( www.dibs.se ) för att garantera snabb och säker betalning.  

Öppet köp & returer:

Vid köp av Fourtex AB gäller ångerrätten.

Ångerrätten är en lagstadgad rättighet och gäller i enlighet med Distansavtalslagen. Ångerrätten gäller i 14 dagar från den dagen du tagit emot varan eller hämtat den på Posten. Mer om ångerrätten och Distansavtalslagen kan du läsa om på Konsumentverkets hemsida. Returadressen hittar du på fakturan/kontantkvittot/följesedeln du fått av oss. För snabbare hantering av returer ber vi dig som kund fylla i det medföljande returformuläret. Vid en reklamation eller annan tillfällighet (att du exempelvis fått fel vara skickad till dig) står vi för returkostnaden.

Öppet köp gäller inte varor som är specialbeställda åt dig.

Varan skall returneras i oförändrat skick och i sin originalförpackning. Tänk på att alltid skydda förpackningen. Använd alltid ett skyddande emballage och tejpa aldrig på produktförpackningen.
Returer som skickas mot postförskott löses ej ut.

Återbetalning

Återbetalning vid retur sker så snart vi har mottagit och behandlat din retur, vanligtvis inom maximalt 10 vardagar från det att vi tagit emot din retur.

Om du har betalat din order med betalkort återbetalas summan för produkter exkl fraktkostnader direkt till ditt betalkort via Klarna. Vid köp som gjorts med faktura makuleras eller uppdateras din faktura via Klarna. Har du redan betalat fakturan återbetalas summan för returnerade produkter till ditt bankkonto.

All återbetalning sker via Klarna.

Reklamationer: 

Reklamationer skall göras snarast efter att varan mottagits.

Om varan är skadad, eller saknas skall detta anmälas till Fourtex AB på ankomstdagen på Tel 031-868950 
Det är viktigt att du gör en korrekt anmälan av eventuella skador.
Upptäcker du skadan när du packar upp din vara så måste du anmäla det till oss inom 5 arbetsdagar från mottagandet av varan.

När vi mottagit varan och godkänt reklamationen gör vi något av följande:

  • Reparerar varan (om möjligt)
  • Skickar en ny felfri vara.
  • Återbetalar dig för köpet 

Returfrakter:

Kunden står för eventuell frakt vid retur,reklamation eller byte, återsändelse till kund av varan står Fourtex AB för. 

Tvist

Vi kommer att följa Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer vid eventuell tvist.

Icke utlösta paket:

Beställda men ej utlösta paket debiteras med full frakt och returfrakt dock minst 250kr inkl moms. Specialbeställda varor debiteras fulla värdet samt frakt och returfrakt. Avgiften debiteras i efterskott.

Personuppgifter

Dina personuppgifter kommer att användas för att behandla din beställning, stödja din upplevelse på hela denna webbplats och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

Fourtex AB värnar om din integritet och att all behandling av personuppgifter sker i linje med PUL (Personuppgiftslagen). Dina Personuppgifter används enbart för att säkerställa leverans av beställd vara, samt för kommunikation mellan oss och er som kund. Vi lämnar inte utan ditt medgivande ut uppgifterna i kundregistret till tredje part. Du som kund har alltid rätt att när som helst tas bort ur vårt kundregister.
Vi värnar om din integritet.

När du beställer av oss accepterar du automatiskt dessa gällande villkor.

Har du frågor som inte besvarats ovan vänligen hör av dig till oss på info@fourtex.se eller 031-868950
/ Fourtex AB

Adress
Fourtex AB
Bäckstensgatan 9
431 49 Mölndal

Kontakt
info@fourtex.se / 031-868950